Έλενα Διμαμά – Ιδρύτρια και Διευθύντρια της εταιρείας, τελεί για την ώρα χρέη σκηνοθέτη, αλλά όταν βρει ελεύθερο χρόνο θέλει να κάνει σοβαρό ρεπορτάζ και διακοπές.

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και International Journalism στο City University of London. Περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό της μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό της και εξαιρετικά outdated LinkedIn, το οποίο δε θα ανανεώσει ποτέ, γιατί δε θα βρει ποτέ χρόνο να το κάνει. Για να επικοινωνήσετε μαζί της, μπορείτε να στείλετε email στο elena.dimama@gmail.com.

 

Σέβη Πεναρδή – Ρεπορτάζ, Σύνταξη, Vocal Talent

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο. Ασχολείται με το ραδιόφωνο από τα φοιτητικά της χρόνια… Στο παρελθόν την είχε κερδίσει το σανίδι του Θεάτρου, το οποίο πλέον το απολαμβάνει μόνο ως θεατής. Αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα για θέματα που αγγίζουν την καρδιά της. Αγαπάει τους ανθρώπους πεισματικά ενάντια στους καιρούς. Την έλκουν η λογική, οι καθαρές ψυχές, το γέλιο και η καλή μουσική. Όνειρό της είναι ένας κόσμος χωρίς σύνορα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο spenardi@gmail.com.

 

Ανδρέας Κοσιάρης – Ρεπορτάζ, Vocal Talent

Επαγγελματίας ημιμαθής και παραγωγικότατος τεμπέλης, κοντεύει τα τριάντα κι ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Καταβροχθιστής βιβλίων, ακροατής κι αναπαραγωγός μουσικής, σινεφίλ που δεν πάει σινεμά, όλοι του λένε ότι έχει ταλέντα, αλλά αυτός δεν τα έχει ανακαλύψει ακόμα. Περνά τις μέρες του μιλώντας στα μικρόφωνα του Radio Nowhere. Στην προηγούμενη ζωή του ήταν γριά με γάτες.

 

Αίσων Χαρατσάρης – Σύνθετης και ενορχηστρωτής του Soundtrack για τη σειρά podcast “Δυσδαιμόνια”

Συνθέτης, στιχουργός και τραγουδοποιός, είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ανατόλια, καθώς και της Νομικής Σχολής τους Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει συμμετάσχει στα μιούζικαλ “A funny thing happened on the way to the forum,” “Chicago” και “Grease” στο Drama Club του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ανατόλια τα έτη 2008-2010 αντίστοιχα, ενώ στην Κομοτηνή συμμετείχε για δύο έτη (2011-2012) στη θεατρική ομάδα της Κοινότητας Νέων. Το έτος 2013, ίδρυσε δική του θεατρική ομάδα με άλλους 6 φοιτητές νομικής και ανέλαβε χρέη σκηνοθεσίας, ενώ το 2015 έγραψε μουσική για την θεατρική παράσταση “Η Μεταμόρφωση” του Φραντς Κάφκα, η οποία ανέβηκε στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου, ως πτυχιακή εργασία τριτοετή φοιτητή της Σχολής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

 

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τους φίλους και συγγενείς που μας βοηθούν αδιάκοπα όλον αυτόν τον καιρό.

Πρώτα και κύρια, τον Alexander J Newall, ο οποίος τρέχει τη δική του εταιρεία παραγωγής podcast στο Λονδίνο, η οποία εξειδικεύεται σε σειρές φαντασίας. Μπορείτε να ακούσετε το πολυβραβευμένο horror podcast, The Magnus Archives, εδώ, ενώ αν μέσα στα ενδιαφέροντα σας συμπεριλαμβάνεται και το DnD, μπορείτε να ακούσετε το gaming podcast, Rusty Quill Gaming, εδώ.

Επίσης, ευχαριστούμε το A Story Behind για τις αστείρευτες συμβουλές του σε θέματα καλλιτεχνίας και δημιουργικότητας. Μπορείτε να απολαύσετε τις λογοτεχνικές και ποιητικές ανησυχίες των δημιουργών και στη σελίδα τους στο Facebook.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες να δώσουμε και στο Alternactive για τη στήριξή του! Επισκεφθείτε τη σελίδα για να πάρετε μια γεύση από κοινωνικά και καλλιτεχνικά νέα και επικοινωνήστε με τη δημιουργό στο Bakalexi.lina@gmail.com.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Μιχάλη Κυργιάννη για την τεχνογνωσία του, η οποία είναι ο λόγος που υπάρχει το site.

(Ιδιαίτερη μνεία για τη μαμά μας και τον μπαμπά μας θα κάνουμε στο πρώτο μας Πούλιτζερ, αλλά καλό είναι να το ξέρουν κι απο εδώ. Ευχαριστούμε!)